10 Ekim 2012

Bizi Hangisi Yönetiyor


Uzaylıların yönetimindeki Illuminati örgütü tarafından yönetiliyoruz. Simgesi piramittir. Devlet yöneticileriyle işbirliği yapıyorlar. Bu yüzden uzaylılar örtbas ediliyor. Dolar banknotlarında piramit resmi olması şaşırtıcı değildir. Hatta bu uzaylılar binlerce yıldır buradaydılar. Sürüngenlerdi. İnsanlarla çiftleşerek sürüngen yöneticilere çeviriyorlar. George Bush, Tony Blair birer uzaylı kırması olarak bu örgütün üyeleri olabilir. Yazar David Icke böyle bir komplonun olduğunu savunuyor.

Dünya'da türler arasında bile çiftleşme çok zordur. At, eşek türü çiftleşebilse de devamını getiremeyecek katır dünyaya gelir. En azından dünyadaki türler benzer DNA'ları kullanır. Uzaydan gelen bir canlının genleri çok farklıyken Dünya'da çiftleşebilecek karşılığı nasıl bulabilir ki! Yazar David Icke böyle bir komployu duyurarak aslında kitap satışlarını tavan yaptırmaya çalışıyor olması çok daha inandırıcı bir komploymuş gibi görünmüyor mu! Ha, bir de neden herkesin görebileceği yere, paranın üstüne simgelerini koymuşlar, böyle mi örtbas edecekler.

Dünya'yı Yahudiler yönetiyor. Birçok Yahudi zengin vardır. Her şey onların ellerindedir. Soros Yahudidir. Google'in kurucularından Larry Page Yahudidir. Vs vs...

Yahudi zenginler vardır. Peki Steve Jobs, Bill Gates Yahudi mi. Ya da Ford, General Motors yönetimleri Yahudilerin elinde mi? En değerli markalar listesinin hep en üstlerinde yer alan Coca-Cola'yı Yahudilerin ele geçirmiş olması gerekirdi. Coca-Cola icra kurulu başkanı Muhtar Kent'in Yahudi olduğunu sanmıyorum. Türklerin dünyayı ele geçirmeye çalıştığı sonucunu çıkarabilir miyiz dersiniz. Yahudiler bu şirketi bile ele geçirememişlerse korkacak bir şey yok demektir.

Dünyayı musonlar yönetiyor. Bu da diğer bir komplo. Geçelim.

Amerika'da güvenilmeyen şirketler için şunun gibi şeyler söylenir. Başkan, şu yıllarda şu şirket için çalışan birini Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi'ne atadı. Şirketin savunma avukatlığını yapan kişiyi Anayasa Mahkemesi'ne atadı. Amerikan hükümeti bu şirketin kuklasıdır.

Şu açıdan da bakılamaz mı. En azından örneğin bir hazır yiyecek şirketinin kuklasıysa, bir nükleer şirketinin, bir petrol şirketinin filan kuklası değildir. Aynı anda hepsinin kuklası olamazya. Hele rakip şirketlerin aynı anda kuklası olabilir mi! Hükümetin kuklası olduğu şirket dışındaki diğer şirketlerle ilişkisinin daha dürüst olacağını düşünebilir miyiz? Hükümet şimdi hangisinin kuklası?

Eski hacker olan bir güvenlik şirketi kurucusu Tamer Şahin Facebook'u CIA'in kurduğuna inanıyor.

Düşünelim. Eh, tabii CIA her şeye eleman yetiştirecek kadar geniş. Eğer Myspace popülerliğini koruyabilseydi O'nu da CIA yönetiyor olacaktı. Şimdilik Google+ henüz pek rağbet görmediğinden olsa gerek şimdilik O'nu CIA kurdurmamıştır. Eğer ilerde popülerleşebilirse Google+'yı da CIA kurdurmuş olacak. Facebook öyle amatör işi olarak kuruldu ki, birkaç öğrencinin Harvard'da eğlence amaçlı kurduğu siteydi. İzdiham olduğunu fark ettiklerinde şirketleşmeye karar verdiler.

Geçmişte aşırı sağ kesim Illuminati sözcüğünü, Yahudilerin, özgür masonların, Marksistlerin planladıklarına inandıkları küresel komployu anlatmak için kullanırlardı. David Icke'ın bu eski paranoyaları kullandığını düşünenler var. Seçtiği Illuminati sözcüğü bile eski memlerden çok şey miras aldığını gösteriyor.

Türkiye'de de üretilen güncel büyük komplo teorilerinin de bunlara benzediği fark edilebilir. Tüm bu ve benzeri memler beynin aynı eğilimlerine uyum sağlayarak evrimleşiyor. İnsanlar bazen hayatlarının, yaşadıkları toplumun kendi kontrollerinde olmadığı duygusunu yaşar. Bu tür memler de bu duyguya uyum sağlayarak hayatta kalır. Bu yüzden bu komplo teorilerinin sonu gelmez. Aynı şablonları kullanan nice mem türer.

Hiç yorum yok: